Ν. Κηφισιά

ΕΤΑΙΡΕΙΑ

PORTA NOVA

Η PORTA NOVA ιδρύθηκε το 1971 (ΝΕΟΧΡΗΜ), στην Αθήνα, και αυτή τη στιγμή είναι μία από τις παλαιότερες εταιρίες στον τομέα της φυσικής προστασίας. Ο ιδρυτής της εταιρείας Ζέρβας Νικόλαος, με εφόδια τις πρωτοποριακές για την εποχή του γνώσεις και ιδέες, ξεκίνησε έχοντας ως αποκλειστική ενασχόλησή του την κατασκευή χρηματοκιβωτίων ύψιστης ασφάλειας και ποιότητας. Στα πρώτα χρόνια λειτουργίας της εταιρείας κατασκευάζονταν χρηματοκιβώτια αποκλειστικά για τράπεζες και κοσμηματοπωλεία, που αποδεδειγμένα είναι προϊόντα αυστηρών προδιαγραφών. Η πρωτοφανής για τα Ελληνικά δεδομένα ποιότητα κατασκευής και τεχνογνωσίας καθιέρωσε πολύ σύντομα την εταιρεία στην πρώτη θέση των προϊόντων ασφαλείας.

Με την πάροδο των ετών και την είσοδο της δεύτερης γενιάς (Ζέρβας Σωτήριος), διευρύνθηκε η γκάμα κατασκευής προϊόντων (εκτός από χρηματοκιβώτια) σε θυρίδες ασφαλείας, θησαυροφυλάκια και θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας. Επιπλέον, δημιουργήθηκε εμπορικό τμήμα το οποίο ασχολείται κατ’ αποκλειστικότητα με την εισαγωγή και προώθηση εσωτερικών ξύλινων πορτών και κουφωμάτων.

Σήμερα, η PORTA NOVA αντιπροσωπεύει αποκλειστικά μερικούς από τους μεγαλύτερους οίκους κουφωμάτων και εσωτερικών πορτών στην Ευρώπη (Finstral, Ghizzi & Benatti, Cocif), έχοντας μαζί τους μακροχρόνια συνεργασία, κάτι που αποτελεί δείγμα της εμπιστοσύνης τους στην οργάνωση της εταιρείας.